Club van Te Werve :

Inmiddels al een echte klassieker en iedereen kent het eigenlijk ook wel, de Club van Te Werve. Voor minimaal 50,- per jaar kan men deelnemen aan de Club van Te Werve. Hvv Te Werve zoekt nog steeds personen die ook dit jaar weer willen deelnemen aan de club. De opbrengsten van de Club van Te Werve komen aan de hele club ten goede, bijvoorbeeld voor het organiseren van feestavonden. Meldt u dus nu aan voor de Club van Te Werve.

Steun uw club

Balsponsor :

H.v.v. Te Werve is nog op zoek naar balsponsoren voor haar eerste elftal. Een bal kan door iedereen gesponsord worden, door leden of bedrijven. Er komt in de kantine een poster te hangen met de naam van diegene die voor de desbetreffende wedstrijd van het eerste elftal de bal heeft gesponsord. Het sponsoren van een bal kost € 50,- , daarbij is het mogelijk om op aanvraag een factuur hiervan te krijgen. Wij hopen dat veel mensen gehoor zullen geven aan deze oproep, zodat voor iedere wedstrijd van het eerste elftal de bal gesponsord kan worden.

Leden steunen hun club natuurlijk al door hun contributie op tijd te betalen. Maar wilt u nu iets extra’s doen om uw club financiëel te steunen, kunt u lid worden van de club van Te Werve of een wedstrijdbal sponsoren. ‘Gewone’ sponsors zijn uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden kan bij Ivo van Dijk (ivovandijk85@hotmail.com)

HVV Te Werve

Haagse Voetbal Vereniging Te Werve