Hier vindt u een aantal feiten uit de historie van HVV Te Werve.

In 2006 heeft HVV Te Werve het 90 jarig jubileum gevierd. Voorzitter Henny Schram vat die 90 jaren samen in een mooie speech.

historie

In het 100 jaar jubileum boek van de HVB (Haagse Voetbal Bond) wordt een hele pagina besteed aan HVV Te Werve.

Ter ere van het 75 jarig bestaan van vereniging en landgoed Te Werve werd in 1997 dit boekwerk uitgebracht. Lees hier het hoofdstuk dat over de afdeling voetbal gaat.

HVV Te Werve

Haagse Voetbal Vereniging Te Werve

Karakteristieke wegwijzer op landgoed Te Werve

Nostalgisch logo op het mooie groen-witte (katoenen) shirt

Bekijk hier de plattegrond van landgoed Te Werve in Rijswijk, het voormalige complex van HVV Te Werve.

Toegang tot landgoed
Te Werve

Hier vind je elftalfoto’s uit de oude doos.

In het archief was nog  wat materiaal te vinden over het 70 jarig jubileum in 1986.

Ter ere van het 75 jarig jubileum heeft toenmalig voorzitter Rob Reijenga een interview weggegeven.

Ook de zwarte bladzijden uit de historie van HVV Te Werve verdienen de aandacht. Het noodgedwongen vertrek van de voetballers van het landgoed Te Werve is ongetwijfeld een van de belangrijkste gebeurtenissen. Lees hier een aantal artikelen uit de media.

Shirt historie

Opgericht :

1 september 1916

Accommodatie :

Julialaantje 15b

2282NW Rijswijk

Clubkleuren :

In 2010 ontvingen Loet en Noor een lintje uit handen van niemand minder dan burgemeester Jozias van Aartsen. Zie hier een foto impressie.

95 jarig jubileum

Zaterdag 3 September 2011 heeft HVV Te Werve het 95 jarig jubileum op bescheiden wijze gevierd. Samen een drankje drinken, een prima BBQ buffet en een geweldig stukje muziek waren de ingrediënten voor een gezellige avond.
OP NAAR DE 100!!!

Zaterdag 3 januari 2015 vond de nieuwjaarsreceptie van hvv Te Werve plaats. Deze werd voor het eerst sinds jaren voorafgegaan door een wedstrijd om de legendarische bronzen slof tussen oud gedienden van Te Werve en Vredenburch. Het werd een heerlijke middag en avond met veel (oude) vrienden. Zie hier een foto impressie.